Predsjednik SSSBiH postao “Počasni član” Asocijacije Mostovi prijateljstva BiH

Janja – Konfederacija sindikata Memur-Sen iz Turske je zajedno sa Savezom samostalnih sindikata BiH i Asocijacijom Mostovi prijateljstva BiH organizovala je iftar za povratnike u Janju kod Bijeljine. Iftar, kojem je prisustvovalo 260 postača, održan je uz prigodan ramazanski program u Domu kulture u Janji.

U ime Memur-sen konfederacije koja je finansirala događaj iftaru su prisustvovali predsjednik Ali Yalcin i potpredsjednik Huseyin Oztürk. Ovom prilikom je g-dinu Yalcinu uručena plaketa “Prijatelj BiH” za veliki doprinos u jačanju prijateljskih veza između BiH i Republike Turske. Predsjedniku Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine Selvedinu Šatoroviću uručena je plaketa “Počasni član” Mostova Prijateljstva BiH.

Na iftaru je bio prisutan veliki broj zvanica, među kojima su bili i gradonačelnik Grada Živinice Began Muhić, direktorica televizije TK Admira Bakić, potpredsjednik Gradskog vijeća Bijeljine Mustafa Gradaščević, glavni imam Medžlisa IZ Janja hafiz Omer ef.Camić, gradski vijećnici, ekipa televizije TK i mnogi drugi.

Služba za informisanje

PODIJELI